m2

Beleef het Zuidlaardermeer gebied

De tocht start ’s morgens om 10.00 uur vanuit Waterpark de Bloemert in Midlaren.
We maken een uitgebreide rondvaart van 3 uur in het Zuidlaardermeer gebied. Er is geen vastomlijnd programma: Afhankelijk van ons humeur en dat van de weergoden kunnen we besluiten oom een van de uitkijktorens aan het meer te beklimmen, een beverburcht te bekijken of op bezoek te gaan bij palingrokerij Vos. We genieten van het uitzicht bovenop het gemaaltje in het Drentse Diep of verkennen het Foxholstermeer of de mooie Villa’s aan het water in Meerwijck. Ondeewijl vertelt uw sschipper over de vele wetenswaardigheden en eigenaardigheden van het gebied, gevormd in de ijstijd en onderdeel van Natuurnetwerk Nederland en Geopark De Hondsrug. Boeiend, leerzaam, en vooral aangenaam ontspannend zijn de kernbegrippen bij deze tocht. Inbegrepen: 2 x koffie met koek aan boord.

svp vooraf aanmelden. Een minimum aantal deelnemers is van toepassing

item4
item7

Data:

7, 21

mei

4,18

juni

2, 16, 30

juli

13, 27

augustus

10, 24

september

8

oktober

Prijzen

 

Volwassenen

€ 21,50 pp

Kinderen 4 t/m 11 jr

€ 12,50 pp

 

 

 

 

item6

stickerMAILZuidlaardermeer

Woonplaats van de bever en van vele andere zeldzame en prachtige flora en fauna die je het beste beleeft per boot. Meer informatie op zuidlaardermeer.nl

Roos Renting (1954)

Sedert 2005 eigenaar van Party Ships rooshoofd& Trips. Hoewel mijn voornaam anders doet vermoeden ben ik wel degelijk een jongetje. Vragen over ons bedrijf ? Bel of mail.